Διπλή προπόνηση είχε σήμερα το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη, μετά το χτεσινό ρεπό, με συμμετοχή του Μπρούνο Γκάμα για πρώτη φορά. Ο Πορτογάλος έδωσε το «παρών» στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο στο Νέο Ρύσιο και έκανε ασκήσεις με την μπάλα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανάρτησε η ΠΑΕ.
Ο Γκάμα θα βρεθεί και πάλι στο προπονητικό κέντρο τον κίτρινων αύριο, καθώς θα διεξαχθεί διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα, ενώ τον Δεκαπενταύγουστο ο Πάκο Ερέρα έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του. Στο φιλικό με ΠΑΣ (18/08) ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι πολύ πιθανό να πάρει και χρόνο συμμετοχής.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η τραγική Ρεάλ δεν μπορεί καθόλου χωρίς τον Εμπαπέ και η Χετάφε τη σόκαρε μέσα στο «Μπερναμπέου» με μία μεγαλειώδη νίκη (0-1) – Στο -4 από την Μπαρτσελόνα η «Βασίλισσα»!
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.