H Morgan επεκτείνεται -και- στους δύο τροχούς
Η Morgan αποφάσισε να ασχοληθεί –και- με τα ποδήλατα, παρουσιάζοντας σε συνεργασία με τη βρετανική Parshley δύο μοντέλα τα οποία μοιράζονται ακριβώς το ίδιο στυλ ρετρό, χειροποίητης εκκεντρικότητας με την μηχανοκίνητη γκάμα της.
Η βρετανική φίρμα των εκκεντρικών χειροποίητων προτάσεων με έντονες τις ρετρό καταβολές στις τάξεις της οποίας περιλαμβάνεται και το διασκεδαστικό τρίτροχο Morgan 3Wheeler αποφάσισε να επεκταθεί και σε δύο τροχούς μόνο που αυτοί την φορά, δεν πρόκειται για κάποιο γοητευτικό και παράξενο μηχανοκίνητο με αισθητική του ’30 αλλά για μια σειρά ποδηλάτων κατασκευασμένων από την εξίσου βρετανική Parshley Cycles.

H σειρά αποτελείται από δύο μοντέλα, τα Parshley Morgan 3 και Parshley Morgan 3 τα οποία μοιράζονται αυτή τη χαρακτηριστική αισθητική αλλοτινών καιρών και κατασκευάζονται επίσης χειροποίητα.

Στα στοιχεία που ξεχωρίζουν συγκαταλέγεται το πλαίσιο Reynolds 631, οι ανοξείδωτες απολήξεις των πηρουνιών, η χαρακτηριστική αγωνιστική πινακίδα με το διακριτικό του κάθε μοντέλου καθώς και οι σέλες οι οποίες οι οποίες υιοθετούν μια πιο αγωνιστική σχεδίαση στην περίπτωση του 8 και μια πιο άνετη, με ελατήρια στην περίπτωση του 3 το οποίο υιοθετεί ένα σχεδιαστικό ύφος που παραπέμπει σε ποδήλατο αναψυχής διαθέτοντας δερμάτινες λεπτομέρειες σε καφέ χρώμα. Το πιο αγωνιστικού προσανατολισμού 8 είναι οκτατάχυτο ενώ διαθέτει και δυναμό Shimano Nexus.

Τα δύο ποδήλατα με αδιαμφισβήτητο βρετανικό στυλ είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν παραγγελίας και ξεκινούν από τις 1.495 στερλίνες.
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)



















![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442