O Ρώσος Λενβίκοφ θα «σφυρίξει» το Λουκέρνη – Ολυμπιακός
Ο 34χρονος Ρώσος Κίριλ Λενβίκοφ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Λουκέρνη (3ος προκριματικός γύρος Europa League) την προσεχή Πέμπτη (16/8) στην Ελβετία, στη ρεβάνς του 4-0 από το «Γ. Καραϊσκάκης»
Ο 34χρονος Ρώσος Κίριλ Λενβίκοφ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Λουκέρνη (3ος προκριματικός γύρος Europa League) την προσεχή Πέμπτη (16/8) στην Ελβετία, στη ρεβάνς του 4-0 από το «Γ. Καραϊσκάκης».
Βοηθοί του Λενβίκοφ θα είναι οι συμπατριώτες του Αλεκσέι Βορόντσοφ και Αραμ Πετροσιάν και τέταρτος ο Ρόμαν Γκαλίμοφ.
Αυτός είναι ο τρίτος φετινός αγώνας του Europa League που θα διευθύνει ο Λενβίκοφ, μετά τις αναμετρήσεις Ουίπεστ-Σεβίλλη 1-3 στις 2/8/18 και Κουόπιο-Κοπεγχάγη 0-1 στις 12/07/18.
Συνολικά στην καριέρα του ο Ρώσος, ο οποίος είναι γιος του παλιού πρώην διεθνή διαιτητή, Νικολάι, έχει διαιτητεύσει 12 διεθνή παιχνίδια, μεταξύ αυτών και το ΠΑΟΚ-Αγιαξ 0-2 για το UEFA Youth League τη σεζόν 2016-2017.
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.