Πολύ δύσκολα θα χάσει το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου η Βούλα Παπαχρήστου.
Στη δεύτερη προσπάθεια της η Ελληνίδα άλτρια πραγματοποίησε εξαιρετικό άλμα στα 14,60 μ. και ισοφαρίζοντας την κορυφαία φετινή της επίδοση πέρασε στην πρώτη θέση του τελικού.
Μάλιστα αφιέρωσε το άλμα της στα θύματα των φονικών πυρκαγιών στην Αττική δείχνοντας στον ουρανό και την πένθιμη μαύρη ρίγα που φέρουν όλοι οι Έλληνες αθλητές στην εμφάνισή τους
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή