Έτοιμη για το μετάλλιο η Παπαχρήστου
Για μια θέση στο βάθρο του τελικού στο τριπλούν γυναικών ελπίζει η Ελληνίδα αθλήρτια
Στην κατάκτηση ενός μεταλλίου στον αποψινό (10/8, 21:00) τελικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στοχεύει η Βούλα Παπαχρήστου.
Η Ελληνίδα αθλήτρια βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τους τελευταίους μήνες και θα προσπαθήσει να συνοδεύσει την εξαιρετική αγωνιστική της κατάσταση με ένα μετάλλιο στο Βερολίνο.
Με άλμα στα 14,49 μ. η 29χρονη άλτρια σημείωσε την καλύτερη επίδοση στον προκριματικό γύρο και έκλεισε μια θέση στον μεγάλο τελικό.
Το 14,60μ. που είναι η καλύτερη φετινή της επίδοση αποτελεί την κορυφαία επίδοση ανάμεσα στις υπόλοιπες 11 αθλήτριες που θα προσπαθήσουν να ανεβούν στην κορυφή της Ευρώπης.
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα πρώτα ματς της 20ης αγωνιστικής (pic)
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του!
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
- Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ 78-90: Με εξαιρετικoύς Μέλβιν και Μουρ ο δικέφαλος (vids)
- Ολυμπιακός – Ηλυσιακός 3-0 σετ: Άνετη νίκη για τις «ερυθρόλευκες»
- ΑΕΚ – Μαρούσι 83-74: Έβγαλε χαρακτήρα και «καθάρισε» η Ένωση
- Ροντινέι: «Γνωρίζω πόσο δύσκολη είναι η μέρα της Θύρας 7 για τον Ολυμπιακό – Να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442