Προσγείωση στην πραγματικότητα
Πιο δύσκολο το φετινό μονοπάτι ως τους ομίλους του Γιουρόπα, από το περσινό που οδηγούσε στην χλιδή του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν το διάλεξε, ο Ολυμπιακός. Του προέκυψε όμως και πρέπει να το διαχειριστεί
Θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένος όμιλος του Σεπτέμβρη και μάλιστα ορθάνοιχτος σε προγνωστικά. Η τρίτη ομάδα της Ελβετίας (Λουκέρνη), μια εκπρόσωπος Πρέμιερ Λιγκ (Μπέρνλι) και το… μαύρο άλογο του Σουλτάνου (Μπασακσεχίρ), που πέρσι έχασε στις λεπτομέρειες το πρωτάθλημα της Τουρκίας.
Πολύ πιο απαιτητικό γκρουπ για τον Ολυμπιακό από εκείνο που βρέθηκε προ διετίας με τον Μπέντο (Αστάνα, ΑΠΟΕΛ, Γιουνγκ Μπόις).
Πόσο μάλλον φέτος που όλα θα είναι πιο δύσκολα για τους Ερυθρόλευκους μέχρι να συνηθίσουν στο νέο τους σώμα.
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Όταν ο χρόνος σταματά: Τα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία της Θύρας 7
- 08/02/1981: 45 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 (vids+pics)
- Φιορεντίνα – Τορίνο 2-2: «Ψυχρολουσία» για τους «βιόλα» στις καθυστερήσεις!
- Στα 5,90μ. «πέταξε» ο Εμμανουήλ Καραλής στο «Fly Athens Indoor»! (vids)
- Τέλος η απεργία στη Μονακό: Το Πριγκιπάτο μπαίνει στη μέση για να πάρουν οι παίκτες και ο Σπανούλης τα λεφτά τους
- Αποκαλύψεις Σλοτ: «Ήθελα νέους παίκτες στη Λίβερπουλ αλλά»…
- Davis Cup: Νίκησε ο Τσιτσιπάς, 1-1 η Εθνική μας με το Μεξικό στην πρεμιέρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)




































![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442