Με την πρώτη ανάγνωση η αιτία του «κακού» για την αποτυχία του Ολυμπιακού στο τεστ με την Γκενκ πέφτει στους… απόντες. Για αυτό και οι πιο πολλοί ίσως να αποδίδουν το «0-4» στο γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι (μεταγραφικές) κινήσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής και οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν με το Plan B, το οποίο απαρτίζουν οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Ανδρούτσος.
Η δική μας εκτίμηση είναι διαφορετική. Δεν ήταν αυτό το βασικό πρόβλημα και δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι ότι ο Ολυμπιακός θα είχε διαφορετική εικόνα αν αγωνιζόταν με τους Αράο και Πρίσιτς στο κέντρο-χρησιμοποιούμε δύο ονόματα που «παίζουν» τον τελευταίο καιρό στις αναφορές των μέσων της ενημέρωσης.
Κάτοχος τουρκικού διαβατηρίου είναι πλέον ο Αμερικανός γκαρντ της Μπαχτσεσεχίρ, Μαλακάι Φλιν και ετοιμάζεται να αγωνιστεί για λογαριασμό της Εθνικής Τουρκίας.
Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «κατάπιαν» και στο Άμστερνταμ αμέτρητα χιλιόμετρα, με την ιστοσελίδα της UEFA να κάνει ιδιαίτερη μνεία στο συγκεκριμένο γεγονός
Ο Ροντινέι γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του χορεύοντας σε βραζιλιάνικους ρυθμούς και βεβαίως με το καλύτερο δώρο που ήταν η μεγάλη πρόκριση που πτέυχε ο Ολυμπιακός επί του Άγιαξ.