Δυσκολότερος από ότι περίμενε ο Ρότζερ Φέντερερ αποδείχθηκε ο προημιτελικός του Γουίμπλεντον απέναντι στον Κέβιν Άντερσον.
Μετά από έναν αγώνα 4 ωρών και 17 λεπτών ο Νοτιοαφρικανός ήταν αυτός που κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Βρετανικού όπεν.
Αν και ο Ελβετός τενίστας προηγήθηκε με 2-0 σετ, ο Άντερσον έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ζορίσει τον αντίπαλό του. Το πρώτο σετ ήρθε σχετικά εύκολα με 6-2 στον Φέντερερ, ενώ για την κατάκτηση του δεύτερου χρειάστηκε το τάι μπρέικ (7-5).
Κάπου εκεί ξεκίνησε την αντεπίθεση του 32χρονου, ο οποίος μείωσε αρχικά σε 2-1 κερδίζοντας το τρίτο σετ με 7-5 και στη συνέχεια ισοφάρισε κερδίζοντας το τέταρτο σετ με 6-4.
Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ οι δύο τενίστες έγραψαν «ραψωδία» κερδίζοντας εναλλάξ 22 γκέιμ (11-11). Στο 23ο γκέιμ ο Άντερσον κατάφερε να κάνει το «μπρέικ» και να περάσει μπροστά με 12-11, ενώ λίγο αργότερα ολοκλήρωσε την ηρωική ανατροπή κατακτώντας το σετ με 13-11, αφήνοντας εκτός τον Ελβετό πολυνίκη της διοργάνωσης
Λίγο νωρίτερα ο Νόβακ Τζόκοβιτς κλείδωσε τη συμμετοχή του στα ημιτελικά, επικρατώντας με 3-1 σετ του Ιάπωνα, Κέι Νισικόρι.
Αυτός θα είναι ο 31ος ημιτελικός Γκραν Σλαμ για τον Σέρβο τενίστα, σχεδόν δύο χρόνια αργότερα από τον προηγούμενο (2016 US Open).
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο 19χρονος Γάλλος μέσος, Ταχίρις Ντος Σάντος, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μετς, είναι ένας από τους σοβαρά τραυματίες της φονικής πυρκαγιάς του Κραν Μοντανά.
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα των Ντένβερ Νάγκετς, αφού όπως διαπιστώθηκε, ο τραυματισμός του Γιόνας Βαλαντσιούνας θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Νίκολα Γιόκιτς.