Αρνητική εξέλιξη είχε η ΑΕΚ στην προσπάθειά της να αποκτήσει τον Εζεκίελ Πόνσε. Η Ένωση, παρά το γεγονός ότι θα είχε βρει με τη Ρόμα για τον δανεισμό του παίκτη, δεν κατάφερε να πείσει τον αργεντινό φορ να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα.
Μάλιστα, ο Πόνσε βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαμπντόρια, παραμένοντας στο Καμπιονάτο.
Πλέον, μετά το ναυάγιο με τον 21χρονο άσο, η ΑΕΚ θα στραφεί σε άλλον επιθετικό, τον οποίο θα αναζητήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τους συνεργάτες του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.