Το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού θέλει να κάνει η Νάπολι.
Ο νέος τεχνικός των Ναπολιτάνων, Κάρλο Αντσελότι θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή των «Παρτενοπέι» και φέρεται να θεωρεί τον Έντισον Καβάνι ιδανικό για αυτό το ρόλο.
Όπως αναφέρει η «Premium Sport» oι επαφές των Ιταλών με τον σύλλογο της Παρί Σεν Ζερμέν δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου ο «Ελ Ματαδόρ» να επιστρέψει μετά από μια πενταετία στην πόλη που αγαπήθηκε όσο λίγοι.
Μεγάλο εμπόδιο θα μπορούσε να σταθεί και η Γιουβέντους, η οποία φέρεται να παρακολουθεί επίσης στενά την περίπτωση του Ουρουγουανού.
Κανείς Έλληνας διαιτητής δεν επιλέχθηκε για το μουντιάλ, ενώ ο Λανουά δεν φέρνει ελίτ από κορυφαία πρωταθλήματα. Ο Λανουά είναι αδύναμος και δεν τολμά να πάρει θέση για το σκάνδαλο διαρροής ορισμών