Όταν όλος ο πλανήτης μιλάει για το τοπ μόντελ Gigi Hadid και τις δημόσιες εμφανίσεις της με το καυτό κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη , εσύ γίνεται να μην το αντιγράψεις;
Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται καυτό και γεμάτο πάθος. Όχι μόνο λόγω θερμοκρασίας αλλά και λόγω χρωμάτων. Γιατί το κόκκινο παραμένει το απόλυτο χρώμα στη ντουλάπα σου και σίγουρα και στα χείλη σου!
Όσο κι αν σε έχουν βομβαρδίσει πως τα κόκκινα χείλη είναι μόνο για τους χειμερινούς μήνες, κλείσε τα αυτιά σου και δες τις φωτογραφίες της Gigi Hadid που δεν το βγάζει από πάνω της.
Στην τελευταία της – υπερεντυπωσιακή- εμφάνιση στα CFDA βραβεία (Council of Fashion Designers of America) τόνισε με κόκκινα τα χείλη της χωρίς να κάνει υπερβολές στο υπόλοιπο πρόσωπο. Αυτό ακριβώς θέλει και το φετινό καλοκαίρι.
Σε όλες του τις αποχρώσεις το κραγιόν του πάθους θα φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με κοραλί ή κερασί αποχρώσεις μην ξεχάσεις να έχεις πάντα ένα στην τσάντα σου αφού και άβαφη να είσαι, αυτό το κραγιόν θα σου αλλάξει απευθείας το mood.
Μα γίνεται ένα κραγιόν να χαρακτηρίζει την προσωπικότητά σου; Φυσικά!
Η γυναίκα με κόκκινο κραγιόν ξέρει τι θέλει και τι ψάχνει, είναι δυναμική και μαγνητίζει τα βλέμματα όλων, χωρίς να μπορούν να της αντισταθούν.
Κλασσικός και ανυπέρβλητος κανόνας που ισχύει ακόμα: ΔΕΝ τονίζουμε ποτέ και χείλη και μάτια υπερβολικά. Εξάλλου το καλοκαίρι επιτάσσει μυστηριώδη και σέξι χείλια με «ήσυχο» το υπόλοιπο πρόσωπο.
Μην ξεχνάς να παίρνεις παράδειγμα από τις απόλυτες εκπροσώπους του συγκεκριμένου στυλ όπως είναι η Gigi, η JLO, η Gwen STefani, η Rihanna, η Kental και πολλές ακόμη.
Κόκκινο λοιπόν και το καλοκαίρι και όποιος αντέξει!
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας