Αντίθετος με την άποψη πολλών ΜΜΕ πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί του τελικού του Champions League εμφανίστηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν.
Ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε πως δεν παίρνει την παρουσία της Ρεάλ στον τελικό δεδομένη, ενώ τόνισε πως και οι δύο ομάδες του τελικού έχουν ίσες πιθανότητες για την κατάκτηση του τροπαίου.
Δείτε όσα είπε ο τεχνικός των «Μεϊρένχες»:
Για το αν η Ρεάλ είναι το φαβορί: «Όπως είναι κατανοητό, είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε σε έναν ακόμη τελικό του Champions League. Το σήμερα και το αύριο δεν θα επαναληφθούν, άρα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Μπορεί να βρισκόμαστε κάτω από λίγη πίεση, αλλά είναι καλό να υπάρχει αυτό το συναίσθημα. Εάν είμαι κάτω από λίγη πίεση, τι πάει να πει; Δεν είμαστε φαβορί, ούτε η Λίβερπουλ είναι το φαβορί. Είναι ένα ματς 50/50. Δεν αισθανόμαστε φαβορί.»
Για το κλειδί της παρουσίας της Ρεάλ στον τρίτο συνεχόμενο τελικό του Champions League: «Μου αρέσει ο ανταγωνισμός και πίσω από όλα αυτά υπάρχει σκληρή δουλειά, όχι μόνο από την πλευρά μου, αλλά και από εκείνη των παικτών μου. Εάν σου αρέσει ο ανταγωνισμός και είσαι πρόθυμος να δουλέψεις σκληρά μπορείς να πετύχεις αυτό που πετυχαίνουμε εμείς. Για μένα αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.»
Για την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Νομίζω ότι τα πάει περίφημα. Είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη και πρέπει να γνωρίζετε ότι ζει για να παίζει τέτοια παιχνίδια. Γι΄ αυτό έχει φτάσει έως εδώ, αυτή είναι η ζωή του.»
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Κατάμεστο, όπως αναμενόταν, θα είναι το Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς των πλέι-οφ του Champions League κόντρα στη Λεβερκούζεν, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η αποκαρδιωτική εικόνα (και) με το Μαρούσι δείχνει πως ο Άρης θα πρέπει να πάει σε νέο προπονητή την καινούργια σεζόν ώστε ο Άρης να παίξει βάσει του μπάτζετ που διαθέτει. Από τη στιγμή που υπάρχει διοίκηση με διάθεση να επενδύσει δεν χρειάζεται πανικός, αλλά ψυχραιμία και σωστές επιλογές.
Λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, ο Σμιθ πήρε... παραμάζωμα την άμυνα της Μυκόνου Betsson και κάρφωσε εντυπωσιακά, προσφέροντας την έως τώρα φάση του Final-8.
Η νέα μέθοδος είναι οι διαρροές για τιμωρίες, εκθέσεις παρατηρητών μέχρι και απόψεις της ΚΕΔ που κατά… σύμπτωση επιβεβαιώνονται για να διαμορφώσουν κλίμα στη διαιτησία