Ο Άρης μένει για πρώτη φορά στην ιστορία της Stoiximan.gr Basket League εκτός πλέι οφ. Δεν είναι η πρώτη φορά που μένει εκτός 8άδας αλλά η 3η ωστόσο σε αυτές που προηγήθηκαν, το σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ του επέτρεψε να αγωνιστεί σε αυτά έστω και σε αγώνες κατάταξης.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μένει εκτός 8αδας για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια. Την περίοδο 2001-02 ήταν 10ος. Τότε είχε σημειώσει και επίδοση νικών μικρότερη της φετινής έχοντας εννιά.
Σε ατομικό επίπεδο…
*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης σημείωσε το 1ο double-double της καριέρας του στη Stoiximan.gr Basket League έχοντας 12 πόντους και 10 ριμπάουντ. Έγινε ο 5ος παίκτης του Άρη που φτάνει φέτος σε αυτήν την επίδοση μετά τους Μάρας, Μπένσον, Ντουβιέ και Αθηναίου.
*Ο Γιάννης Αθηναίου σημειώνοντας 11 πόντους χθες, έγινε ο 36ος παίκτης στην ιστορία του Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που ξεπερνά τους 500. Παράλληλα ο διεθνής γκαρντ με τις πέντε ασίστ που μοίρασε, αφενός ξεπέρασε τις 400 στην κατηγορία κι αφετέρου έγινε ο 12ος πασέρ στην ιστορία του Άρη. Έφτασε τις 137 με τα «κιτρινόμαυρα» και ξεπέρασε τους Γκαγκαλούδη (132), Γιαννάκη (132) και Βεζένκοφ (133).
*Ο Στέλιος Πουλιανίτης ξεπέρασε τους 200 πόντους και ο Δημήτρης Φλιώνης έφτασε τα 100 ριμπάουντ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.