«Η Τουρκία θέλει να περάσει ένα θετικό μήνυμα», δήλωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης λίγη ώρα που φτάσει στις φυλακές της Αδριανούπολης όπου θα συναντήσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1 σημείωσε πως η επίσκεψη αυτή ήταν μία πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά και τις συναντήσεις που είχε με στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
«Η περιπέτεια πρέπει να τελειώσει σύντομα και αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελε να περάσει το Ευρωκοινοβούλιο», σημείωσε ο ευρωβουλευτής και αναφερόμενος στην ίδια τη συνάντησή του με τους δύο στρατιωτικούς τόνισε ότι «θα περάσω το μήνυμα αγάπης ενός ολόκληρου έθνους που απαιτεί, δεν ζητά την απελευθέρωση των δύο αξιωματικών».
Όμως όπως εξήγησε, οι προσπάθειες για απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών δε θα περιοριστούν στη σημερινή του επίσκεψη, αφού αύριο ξεκινήσει γύρος πρωτοβουλιών, με αρχή τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Ευρωκοινοβουλίου.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας