Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία για το ελληνικό τένις.
Στην μεγαλύτερη -μέχρι την επόμενη- στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας του, ο 20χρονος τενίστας, νο 63 στον κόσμο, αγωνίστηκε στον τελικό του όπεν της Βαρκελώνης και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-1) από τον κορυφαίο της παγκόσμιας κατάταξης και πολυνίκη της διοργάνωσης Ράφαελ Ναδάλ.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας