Έπειτα από πιέσεις του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, οι δύο ομάδες θα πάρουν από 17.200 εισιτήρια για τους οπαδούς τους, για τον Τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ στις 12 Μαΐου.
Υπενθυμίζεται, πως η αστυνομία, για λόγους ασφαλείας, ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις από τις 13.000, αριθμός που αυξήθηκε στα 15.200 και εν τέλει, έφτασε στο τελικό νούμερο μετά την επιμονή των δύο φιναλίστ, καθώς υπάρχει τεράστια ζήτηση από τους οπαδούς τους.
Ο συνολικός αριθμός φιλάθλων στο γήπεδο θα είναι 40 χιλιάδες. Οι 5 χιλιάδες θα είναι για τα εισιτήρια και προσκλήσεις της ΕΠΟ. Όσο για τις θύρες που θα βρίσκονται οι οπαδοί των δύο ομάδων, οι του ΠΑΟΚ θα πάρουν το τμήμα Β της Θύρας 13, ενώ οι αντίστοιχοι της ΑΕΚ το τμήμα A της θύρας 5.
Τέλος, να αναφερθεί ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει νέα σύσκεψη για τα τυπικά της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ματίας Λεσόρ με ένα ιδιαίτερο story στο instagram απάντησε εμμέσως στον Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε όσα είπε ο γνωστός ατζέντης για το τέλος της συνεργασίας τους.
Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (11/2) από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Βάσκος τεχνικός έστειλε το μήνυμά του για τη «χρυσή» αυτή περίοδο.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη και τη Euroleague - Οι οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανού και το... beef με τον Κέντρικ Ναν
Το Final Four γίνεται φέτος στην Αθήνα και ήδη έχουν ξεκινήσει να διατίθενται τα πρώτα εισιτήρια με τις τιμές ωστόσο να έχουν ξεφύγει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.