Αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά τους, οι πράσινοι ελπίζουν έστω σε αναστολή της ποινής μήπως βρεθεί λύση… Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει αύριο κιόλας να δώσουν 450.000 ευρώ στον Γερμανό δεξιό μπακ για να γλιτώσουν το νέο -3
Το θρίλερ με τον Γενς Βέμερ θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή. Οι πράσινοι λογικά θα γνωρίζουν έως το μεσημέρι, αν θα πρέπει να δώσουν μόνο τη ληξιπρόθεσμη οφειλή ή όλο το ποσό. Για να έχουν χρόνο αντίδρασης. Το τι θα πράξει, βέβαια, ο Αλαφούζος είναι άγνωστο.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σα να μην έφτανε που οι παρεμβάσεις του VAR είναι πάνω από το μέσο όρο της UEFA οι διαιτητές περιμένουν την τεχνολογία να υποδείξει αποφάσεις σε κρίσιμες φάσεις επειδή φοβούνται