Ο Σέρχιο Γιουλ ανακοίνωσε… αυτοπροσώπως την αγωνιστική επιστροφή του μετά από 8 μήνες, με ανάρτησή του στο Twitter. Η είδηση πως θα είναι στη δωδεκάδα ήταν γνωστή, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο προπονητής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο.
Ο Ισπανός διεθνής γκαρντ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών το περασμένο καλοκαίρι, θέλησε, όμως, να στείλει ο ίδιος μήνυμα στους φιλάθλους της «βασίλισσας» και ακολούθους του στο Twitter.
Tι «τιτίβισε» ο MVP της Euroleague την περυσινή σεζόν πριν τον 3ο αγώνα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό;
«Το να τα παρατήσω δεν ήταν ποτέ επιλογή. Ήρθε η ώρα! Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε μία μεγάλη «μάχη». Τα λέμε αύριο στο Παλάθιο».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.