Το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ τελειώνει, η Ενωση των θέλει, αλλά ο διεθνής Ελληνας εξτρέμ έχει αρκετές «Σειρήνες» να τον δελεάζουν.
Δεν χωρά αμφιβολία πως το συγκεκριμένο όνομα θα «παίξει» πολύ δυνατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ήταν άλλωστε από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι έφτασε η ώρα της ανταμοιβής. Μ’ ένα (πολύ) καλό συμβόλαιο βεβαίως – βεβαίως. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της μεταγραφικής σκηνής. Απολύτως δικαιολογημένα κρίνοντας κάποιος απ’ τα όσα πρόσφερε στην ομάδα του.
LIVE: Κηφισιά – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο Ολυμπιακός Β’ προηγήθηκε με τον Μαρτίνη στο 64ο λεπτό, όμως η Μαρκό κατάφερε να ισοφαρίσει το 90+6′ με τον τερματοφύλακα Θεοδωράκη, αποσπώντας 1-1 για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 2.