Οι επαφές ανάμεσα στον Σάμουελ Ουμτιτί και τους διοικούντες την
Μπαρτσελόνα, σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, έχουν
σταματήσει, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα της Καταλονίας «Sport».
Οι επαφές ανάμεσα στον Σάμουελ Ουμτιτί και τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα, σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, έχουν σταματήσει, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα της Καταλονίας «Sport».
Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται κοντά στην «έξοδο», δεδομένου του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που έχει δείξει για την απόκτηση του η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.
Ο 24χρονος Ουμτιτί, που μετρά 15 διεθνείς συμμετοχές, έχει ετήσιες απολαβές εννέα εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο συμβόλαιο του με τους Καταλανούς που λήγει τον Ιούνιο του 2021, υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.