Την Παρασκευή εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ
Την Παρασκευή θα εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι κατά του Ολυμπιακού και την ποινή που επεβλήθη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η εκδίκαση της έφεσης θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 και η απόφαση μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και το Σάββατο.
Την Παρασκευή θα εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι κατά του Ολυμπιακού και την ποινή που επεβλήθη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η εκδίκαση της έφεσης θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 και η απόφαση μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και το Σάββατο.
Ο ΠΑΟΚ θέλει να ακυρωθεί η ποινή τόσο για την αφαίρεση βαθμών (-3) και να εξαντλήσει την πιθανότητα να μειωθεί η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα για να μπορέσει να υποδεχτεί με τους φιλάθλους τους στην Τούμπα την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Η πρώτη ομιλία στους παίκτες του Άρη: Τι τους ζήτησε
- Κατώτατος μισθός: Ραντεβού τον Μάρτιο για αναπροσαρμογή του – Τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι
- Έρχεται η πολυαναμενόμενη σειρά «Περηφάνια και Προκατάληψη» – Οι πρώτες εικόνες της Έμα Κόριν ως Ελίζαμπεθ Μπένετ
- Δοκάρι για την Λεβερκούζεν (vid)
- Πάτρα: Βρέφος πέντε μηνών νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στη ΜΕΘ
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ζέλσον (vid)
- Λουκεμπάκιο για το επεισόδιο με Πρεστιάνι – Βινίσιους: «Αν είναι αλήθεια, δεν μπορώ να το δεχτώ»
- Κρίσιμη ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο εν μέσω πολλαπλών μετώπων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442