Την Παρασκευή εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ
Την Παρασκευή θα εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι κατά του Ολυμπιακού και την ποινή που επεβλήθη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η εκδίκαση της έφεσης θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 και η απόφαση μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και το Σάββατο.
Την Παρασκευή θα εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι κατά του Ολυμπιακού και την ποινή που επεβλήθη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η εκδίκαση της έφεσης θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 και η απόφαση μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και το Σάββατο.
Ο ΠΑΟΚ θέλει να ακυρωθεί η ποινή τόσο για την αφαίρεση βαθμών (-3) και να εξαντλήσει την πιθανότητα να μειωθεί η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα για να μπορέσει να υποδεχτεί με τους φιλάθλους τους στην Τούμπα την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Αποκαλύψεις Ντεσάμπ για τους Εμπαπέ, Ντεμπελέ και Ολίσε στα αποδυτήρια
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Τι δίνει η Παρί και τι θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ
- Γιουβέντους – Τζένοα 2-0: Οι «Μπιανκονέρι» παραμένουν σε απόσταση «βολής» από την 4άδα
- LIVE: Νάπολι – Μίλαν
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442