Ζημιές στην τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας προκάλεσαν άγνωστοι
Ομάδα περίπου πέντε ατόμων επιτέθηκε στις 17.30 σε υποκατάστημα τράπεζας
στην οδό Ίωνος Δραγούμη στο κέντρο της πόλης Θεσσαλονίκης, προκαλώντας
φθορές στην τζαμαρία της τράπεζας αλλά και σε ΑΤΜ.
Ομάδα περίπου πέντε ατόμων επιτέθηκε στις 17.30 σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Ίωνος Δραγούμη στο κέντρο της πόλης Θεσσαλονίκης, προκαλώντας φθορές στην τζαμαρία της τράπεζας αλλά και σε ΑΤΜ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Voria.gr, οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ενώ πέταξαν φυλλάδια στα οποία αναγραφόταν το μήνυμα «Αλληλεγγύη στον σύντροφο Γρ. Τσιρώνη».
Οι Αρχές διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας