Έκθεση με 100 σύνολα του Βερσάτσε, 20 χρονιά από το θάνατό του [Βίντεο]
Κολλητά φορέματα, χρυσά παντελόνια και πολύχρωμα μεταξωτά μαντήλια. Περισσότερα από 100 σύνολα που δημιουργήθηκαν από τον Τζιάννι Βερσάτσε παρουσιάζονται στο Βερολίνο, 20 χρόνια μετά το θάνατο του σχεδιαστή.
Κολλητά φορέματα, χρυσά παντελόνια και πολύχρωμα μεταξωτά μαντήλια. Περισσότερα από 100 σύνολα που δημιουργήθηκαν από τον Τζιάννι Βερσάτσε παρουσιάζονται στο Βερολίνο, 20 χρόνια μετά το θάνατο του σχεδιαστή.
Οι διοργανωτές της έκθεσης που άνοιξε τις πύλες της την Τρίτη στο κλασικό κτίριο Kronprinzenpalais της γερμανικής πρωτεύουσας διοργάνωσαν ένα ταξίδι στις δημιουργίες του σχεδιαστή παίρνοντας κομμάτια από ιδιωτικές συλλογές σε όλον τον κόσμο.
Τα σέξι, αισθησιακά και αποκαλυπτικά ρούχα του Βερσάτσε στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 τον έκαναν αγαπημένο σχεδιαστή των ρόκερ, των σταρ του Χόλιγουντ και άλλων διασημοτήτων. Η έκθεση καλύπτει μια μεγάλη γκάμα των δημιουργιών του Βερσάτσε και περιλαμβάνει κομμάτια τόσο της αντρικής όσο και της γυναικείας γραμμής, όπως το σύνολο που δημιούργησε για το γάμο του Στινγκ το 1992 και άλλα διάσημα κομμάτια που φορέθηκαν για παράδειγμα από τη Μαντόνα, τον Πρινς και τη Ναόμι Κάμπέλ.
Berlin retrospective features more than 100 outfits designed by Gianni Versace. READ MORE: https://t.co/e6SyRzWHnW pic.twitter.com/APRCw40Blf
— AP Europe (@AP_Europe) 30 Ιανουαρίου 2018
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442