Την πρόκριση στον τελικό του League Cup πανηγύρισε η Αρσεναλ η οποία
επικράτησε με 2-1 της Τσέλσι στο δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του
θεσμού. Το ματς στο «Εμιρέιτς» ήταν για γερά νεύρα και η ομάδα του Αρσέν
Βενγκέρ χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή για να εξασφαλίσει το
εισιτήριο για τον τελικό.
Την πρόκριση στον τελικό του League Cup πανηγύρισε η Αρσεναλ η οποία επικράτησε με 2-1 της Τσέλσι στο δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του θεσμού. Το ματς στο «Εμιρέιτς» ήταν για γερά νεύρα και η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό.
Οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7′ με τον Αζάρ κι έβαλαν γερά τις βάσεις για την πρόκριση, μιας και το πρώτο παιχνίδι είχε έρθει ισόπαλο χωρίς σκορ. Τα πανηγύρια, πάντως, για τους φιλοξενούμενους δεν κράτησαν πολύ, καθώς η Αρσεναλ ισοφάρισε στο 12′ με αυτογκόλ του Ρούντιγκερ.
Το νικητήριο τέρμα σημείωσε στο 60′ ο Τσάκα. Πλέον οι «κανονιέρηδες» θα αντιμετωπίσουν στον τελικό την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία απέκλεισε την Τρίτη την Μπρίστολ Σίτι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.