Τι λέει η ιατροδικαστής για το νεκρό ζευγάρι στην Κεφαλονιά
Ταυτόχρονη αυτοχειρία δείχνουν όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας αναφορικά με τα αίτια θανάτου του ζεύγους στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, ούτε και πάλης.
Ταυτόχρονη αυτοχειρία δείχνουν όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας αναφορικά με τα αίτια θανάτου του ζεύγους στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, ούτε και πάλης.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το inkefalonia.gr, η κ. Τσιόλα που εξέτασε τις σορούς εκτιμά ότι πρόκειται για υπόθεση ταυτόχρονης αυτοχειρίας.
«Ο άντρας βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού, ενώ η κοπέλα στον καναπέ στο σαλόνι. Από τα πρώτα ευρήματα βλέπουμε ότι υπάρχουν στοιχεία ταυτόχρονου αυτοτραυματισμού με μαχαίρι και φαλτσέτα και στους δύο. Ο θάνατός τους, προσδιορίζεται κατά προσέγγιση πριν από 36 ώρες, δηλαδή τις βραδινές ώρες του Σαββάτου. Στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας, ούτε ίχνη πάλης. Έχουν και οι δύο τραύματα στα χέρια και φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να αυτοτραυματίζονται ταυτόχρονα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ εγκληματικής ενέργειας», σύμφωνα με την ιατροδικαστή.
Οι σοροί έχουν σταλεί στην Πάτρα για περαιτέρω εξετάσεις ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των σχετικών τοξικολογικών εξετάσεων για τυχόν χρήση ναρκωτικών ουσιών πριν τον θάνατο του ζευγαριού.
Την προσοχή των αστυνομικών αρχών έχει προσελκύσει και ένα κολιέ που φορούσε η νεαρή γυναίκα καθώς έφερε σχήμα πεντάλφας.
Επίσης, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία γερμανικής καταγωγής φέρεται να είναι μόνον ο άνδρας, ενώ η γυναίκα έχει καταγωγή από βαλκανική χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι ενοικίασε μέσω airbnb το διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρό στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς. Η ιδιοκτήτρια του ακινήτου πήγε να καθαρίσει το διαμέρισμα θεωρώντας πως το ζευγάρι είχε αναχωρήσει και εντόπισε πρώτα νεκρή την κοπέλα στο σαλόνι και έπειτα τον άνδρα στο μπάνιο.
in.gr
- ΥΠΑ: Αναταράξεις στην προμήθεια των νέων ραντάρ
- Σκάνδαλο Μάντελσον – Έπσταϊν: Emails για επίσκεψη 15χρονης
- Όταν τα ψέματα γίνονται τρόπος ζωής
- Μοριακές θεραπείες στοχεύουν στην αιτία των καρδιοπαθειών
- Το ιστορικό σχολείο που καταρρέει βουβά στην καρδιά της Αθήνας – «Εχω στείλει δεκάδες επιστολές για τα παράθυρα»
- Η Cardi B ξοδεύει χρήματα σε strip club και όχι σε τζετ
- Οικονομικό κλίμα: Εκτινάσσονται οι φόβοι για τον πληθωρισμό
- Κακοκαιρία Εrminio: Η βροχή και η σκόνη έπνιξαν την Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442