Ο Παναθηναϊκός ζήτησε 500.000 ευρώ για Μολέδο
Η Ιντερνασιονάλ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο και αναμένονται άμεσα εξελίξεις στο θέμα του έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα UOL, ανέφερε ότι οι «πράσινοι» ζήτησαν 500.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη.
Η Ιντερνασιονάλ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο και αναμένονται άμεσα εξελίξεις στο θέμα του έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα UOL, ανέφερε ότι οι «πράσινοι» ζήτησαν 500.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες των Βραζιλιάνων, η Ιντερνασιονάλ έκανε νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μολέδο, η οποία όμως κρίθηκε ανεπαρκής από τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού». Στο σχετικό ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρεται ότι ο Παναθηναϊκός ζήτησε 500.000 ευρώ για να δώσει το «οκέι», αλλά η Ιντερνασιονάλ δεν είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των «πράσινων».
Η Ιντερνασιονάλ θέλει να εκμεταλλευτεί τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και γι’ αυτό το λόγο πιέζει τους «πράσινους», ωστόσο θεωρείται δύσκολο να γίνει μεταγραφή με λιγότερα χρήματα
in.gr
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442