Έχασε από τη Βέροια αλλά προκρίθηκε ο Αιγινιακός
Στη φάση των ομίλων του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Αιγινιακός, παρά την ήττα στη Βέροια με 1-2, καθώς στον πρώτο αγώνα είχε επιβληθεί στην έδρα του της «βασίλισσας του βορρά» με 1-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24΄ με τον Ρούνεϊ, στο 88΄ ο Σουλιώτης διπλασίασε, αλλά το γκολ του Παπαδόπουλου στο 90΄ σήμανε τον πρόωρο αποκλεισμό για το συγκρότημα της Ημαθίας. Ο Αιγινιακός θα συμμετάσχει στον Β΄ όμιλο, μαζί με τους ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Απόλλωνα Πόντου.
Στη φάση των ομίλων του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Αιγινιακός, παρά την ήττα στη Βέροια με 1-2, καθώς στον πρώτο αγώνα είχε επιβληθεί στην έδρα του της «βασίλισσας του βορρά» με 1-0.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24΄ με τον Ρούνεϊ, στο 88΄ ο Σουλιώτης διπλασίασε, αλλά το γκολ του Παπαδόπουλου στο 90΄ σήμανε τον πρόωρο αποκλεισμό για το συγκρότημα της Ημαθίας.
Ο Αιγινιακός θα συμμετάσχει στον Β΄ όμιλο, μαζί με τους ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Απόλλωνα Πόντου.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πρωτοχρονιά: Ευφάνταστα, παράξενα, αστεία – Τα πιο ξεχωριστά έθιμα ανά τον κόσμο
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πέθανε η ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εμείς φάγαμε λάσπη στην τηλεόραση, 3 γυναίκες τράβηξαν τα πάνδεινα στο δικαστήριο»
- Ivan Greko: «Δεν έχει βραχιολάκι» λέει ο δικηγόρος του τράπερ μετά τη σύλληψή του
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- ΝΔ: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του στελέχους του κόμματος Μιχάλη Λεκάκου
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442