Το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο κατέκτησε ο Σάββας Θώμογλου, στο πλαίσιο του Ολυμπιακού Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας, που διεξάγεται στο Γκιορ της Ουγγαρίας. Ο 16χρονος αθλητής του Αρη Θεσσαλονίκης τερμάτισε σε 2:17.49 και κατέλαβε την τρίτη θέση του τελικού, ελάχιστα πίσω από τον Ολλανδό Κασπάρ Κορμπέου (2:17.43) και τον Τούρκο Ντεμιρκάν Ντεμίρ (2:17.44). Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πρωινό προκριματικό ο Θώμογλου είχε σημειώσει τον καλύτερο χρόνο με 2:17.12, επίδοση που, αν επαναλάμβανε το απόγευμα, θα του έδινε το χρυσό μετάλλιο. Ο Απόστολος Παπαστάμος, από την πλευρά του, αγωνίστηκε στον τελικό των 200μ. μικτή ατομική, όπου κατέλαβε την έκτη θέση με 2:05.41, πολύ κοντά στο δικό του πανελλήνιο ρεκόρ παίδων (2:05.05). Τέλος, η Αναστασία Μεντεκίδη κατετάγη 11η στα προκριματικά των 400μ. ελευθερο με 4:25.14 και δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.
LIVE: Βόλος – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την αναμέτρηση Βόλος – Κηφισιά για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε εύκολα τη Σάντερλαντ με 3-0 και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από την Άρσεναλ, την ώρα που Τσέλσι έχασε ξανά έδαφος, μετά το 0-0 με τη Μπόρνμουθ.
LIVE: Λιντς – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Λιντς – Λίβερπουλ για τη 15η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.