Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Αλέξης Τσίπρας
Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που
ξεκινάει την Πέμπτη. Κύρια θέματα της Συνόδου είναι η ασφάλεια, η
καταπολέμηση της τρομοκρατίας, η μετανάστευση και το διεθνές εμπόριο.
Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που ξεκινάει την Πέμπτη. Κύρια θέματα της Συνόδου είναι η ασφάλεια, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, η μετανάστευση και το διεθνές εμπόριο.
Στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης ώρα Ελλάδας, ο πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση της Προοδευτικής Συμμαχίας (Σοσιαλιστών & Δημοκρατών, Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, και Πρασίνων) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τίτλο: «Το απόν σενάριο – Μια εναλλακτική για τους Ευρωπαίους».
Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες
Τετάρτη 21 Ιουνίου:
19:00 Χαιρετισμός στην εκδήλωση «Το απόν σενάριο – Μια εναλλακτική για τους Ευρωπαίους»
Πέμπτη 22 Ιουνίου
13:15-15:15 Συμμετοχή στην προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES)
15:00-15:45 Άφιξη των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
16:00-19:30 1η συνεδρία εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
20:00-23:30 Δείπνο εργασίας των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
23:30-24:00 Συνεδρία εργασιών σχετικά με την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ (‘Αρθ. 50)
Παρασκευή 23 Ιουνίου
10:15-10:45 Άφιξη των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
11:00-13:30 2η συνεδρία εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας