Για την Καθαρά Δευτέρα, στις 17:30, μετέθεσε ο ΕΣΑΚΕ (όπως αναμενόταν άλλωστε) την αναμέτρηση του Απόλλωνα Πατρών με τον Ολυμπιακό, για τη 19η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Το ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο για την Κυριακή, αναβλήθηκε όμως με χθεσινή απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προκειμένου να μην συμπέσει με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι δηλώσεις που έκαναν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ο Νίκολα Ακέλε ενόψει του αγώνα με της Βίρτους με τον Ολυμπιακό στη Μπολόνια την Παρασκευή (26/12, 21:30).