Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην Football League, βρίσκεται πλέον ο Πανθρακικός, καθώς τα αρμόδια όργανα, αφαίρεσαν από την ομάδα της Κομοτηνής έξι βαθμούς, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών στους Σάββα Μουδούρογλου (5.000 ευρώ) και Χοσέ Μαρία Κάσες (10.000 ευρώ). Οι σχετικές προθεσμίες έληξαν στα μέσα Ιανουαρίου και το ουσιαστικό ζήτημα, είναι πως σε περίπτωση που υπάρχει ακόμη μία ανάλογη περίπτωση, ο ιστορικός σύλλογος θα αποβληθεί αυτομάτως από το πρωτάθλημα, καθώς αυτό προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.
Ο Ολυμπιακός δίνει το βράδυ της Τετάρτης τον «τελικό» πρόκρισης στα πλέι-οφ του Champions League με αντίπαλο τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και χρειάζεται τη νίκη για να «καθαρίσει» - Όλα τα κριτήρια ισοβαθμίας.