Σκουρλέτης: Το ελληνικό πρόγραμμα μπορεί να προχωρήσει και χωρίς το ΔΝΤ
«Το ελληνικό πρόγραμμα μπορεί να προχωρήσει και χωρίς τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης, λέγοντας ότι είναι προτιμότερος ένας πολιτικός συνομιλητής, ακόμη και αν υπάρχουν διαφωνίες μαζί του, από έναν άκαμπτο τεχνοκράτη.
«Το ελληνικό πρόγραμμα μπορεί να προχωρήσει και χωρίς τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης, λέγοντας ότι είναι προτιμότερος ένας πολιτικός συνομιλητής, ακόμη και αν υπάρχουν διαφωνίες μαζί του, από έναν άκαμπτο τεχνοκράτη.
«Αρκετούς μήνες πριν, δημόσια είχα πει ότι μπορούμε και μόνοι μας, σε σχέση με τη συμμετοχή του ΔΝΤ», ανέφερε στον Real fm και πρόσθεσε: «Οι θέσεις που έχει υποστηρίξει το ΔΝΤ για την ανάγκη να παρθούν επιπλέον μέτρα μάς οδηγούν στην εκτίμηση ότι θα αδυνατίσει το μέτωπο των σκληρών δυνάμεων που απαιτούν νέα μέτρα εδώ και τώρα».
Ερωτηθείς εάν στο θέμα του χρέους το Ταμείο ήταν σύμμαχός της Ελλάδας, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε: «Δεν ξέρω αν ήταν επί της ουσίας σύμμαχός μας. Διότι εάν ήταν σύμμαχός μας πραγματικά, τότε δεν θα ζητούσαν μέτρα που δυσκολεύουν την αποπληρωμή και την εξυπηρέτησή του -εννοώ τα πρωτογενή πλεονάσματα. Άρα, υπάρχει μία αντίφαση που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν ξέρουμε τι πραγματικά θέλει».
«… Είναι προτιμότερο για τη χώρα μας να έχει απέναντί της έναν πολιτικό συνομιλητή, έστω και αν διαφωνεί, διότι με αυτόν γίνεται η διαπραγμάτευση, παρά έναν ψυχρό τεχνοκράτη, ο οποίος θέλει με έναν άκαμπτο τρόπο να υλοποιήσει κάποιες συνταγές, που στις περισσότερες χώρες, όπου έχουν εφαρμοστεί, δεν έχουν και θετικά αποτελέσματα», κατέληξε ο υπουργός Εσωτερικών.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας