Μπουτάρης με χορευτικό στιλ στην πλατεία Αριστοτέλους
Λίγο προτού ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις και η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο του νέου έτους, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε στην πλατεία Αριστοτέλους για να ευχηθεί στους πολίτες. Ο χορός τον παρέσυρε και απέδειξε για μια ακόμα φορά την άνεσή του.
Λίγο προτού ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις και η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο του νέου έτους, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε στην πλατεία Αριστοτέλους για να ευχηθεί στους πολίτες.
Ο χορός τον παρέσυρε και απέδειξε για μια ακόμα φορά την άνεσή του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.