Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Τα «Δημήτρια» φέρνουν στην Θεσσαλονίκη την Γιόκο Όνο

Τα «Δημήτρια» φέρνουν στην Θεσσαλονίκη την Γιόκο Όνο

Η Γιόκο Όνο θα είναι παρούσα στις ετήσιες εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των 51ων «Δημήτριων» (30 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου). Η 83χρονη τραγουδίστρια, στιχουργός και ακτιβίστρια θα φτάσει την πόλη στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Γιόκο Όνο θα είναι παρούσα στις ετήσιες εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των 51ων «Δημήτριων» (30 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου).

Η 83χρονη τραγουδίστρια, στιχουργός και ακτιβίστρια θα φτάσει την πόλη στις 30 Σεπτεμβρίου, όπως αποκάλυψε στο Έθνος η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Έλλη Χρυσίδου.

Η σύντροφος του Τζον Λένον θα παρουσιάσει μια μεγάλων διαστάσεων κατασκευή στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Το περιεχόμενο της κατασκευής αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό.

Στις εκδηλώσεις θα είναι παρών και ο βέλγος Γιαν Φαμπρ, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά την περιπέτεια με το Φεστιβάλ Αθηνών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο