Βίτσας: Αδύνατη η ψήφιση προληπτικών μέτρων
Τυπικοί και ουσιαστικοί λόγοι καθιστούν αδύνατη την ψήφιση προληπτικών μέτρων, υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Δημήτρης Βίτσας την Τετάρτη.
Τυπικοί και ουσιαστικοί λόγοι καθιστούν αδύνατη την ψήφιση προληπτικών μέτρων, υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Δημήτρης Βίτσας την Τετάρτη.
«Υπάρχει το γνωστό ζήτημα, που αφορά την απαίτηση του ΔΝΤ για τα προληπτικά μέτρα. Εμείς έχουμε κάνει ξεκάθαρο ότι για τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει» δήλωσε στον AΝΤ1.
Εξήγησε πως «οι τυπικοί λόγοι είναι ότι δεν μπορείς να θεσμοθετείς, δηλαδή να νομοθετείς, υπό αίρεση. Οι ουσιαστικοί λόγοι που έχουν σχέση με τους τυπικούς είναι ότι διαμορφώνεις μια σειρά από συνθήκες για την οικονομία, οι οποίες δεν σε ευνοούν… Μιλάμε για το 2019».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η γη της ελιάς: Δύσκολες αποφάσεις και έντονες συγκρούσεις
- To μήνυμα του Πρωθυπουργού στο 27ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum
- Ιαπωνία: Τσουνάμι «χτύπησε» το Αομόρι και το Χοκαίντο μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ
- Warner Bros: Η Paramount κάνει επιθετική προσφορά, αμφισβητώντας τη συμφωνία των 72 δισ. με το Netflix
- Ποντάροντας πολλά στο 32…
- Αρχαίο ναυάγιο στην Αλεξάνδρεια επιβεβαιώνει τον ιστορικό Στράβωνα
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- Υπόθεση Sinohydro: Σε δίκη για διαφθορά παραπέμπεται ο πρώην προέδρος του Ισημερινού Λενίν Μορένο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442