Με το χάλκινο μετάλλιο της Αναστασίας Καρασπήλιου κύλησε η πρώτη ημέρα του ολλανδικού Όπεν ταεκβοντό, κατηγορίας G1, που φιλοξενείται στο Αϊντχόφεν. Η αθλήτρια της Αστραπής Πατρών, σημείωσε τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες της κατηγορίας των -49 κιλών, που την έφεραν στην τρίτη θέση της κατάταξης μαζί με την Κροάτισα Πάολα Στράστσεκ. Η Καρασπήλιου νίκησε κατά σειρά 9-7 την Γκέμα Παζ Θαπέλα (Ισπανία), 7-0 την Χούσκελ (Γερμανία) και 3-0 την Πάλι (Αυστρία), όμως στα ημιτελικά έχασε 6-5 στον «χρυσό πόντο» από την Γερμανίδα Γκέλερ.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η οικογένεια της Μακάμπι πενθεί καθώς έφυγε από τη ζωή ένας εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου ο Ντέιβιντ Φέντερμαν. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός
Tο πείραμα της Ιμπίθα και η μάχη για πιο συμπεριληπτικά σχολεία - Ρυθμίσεις και απαγορεύσεις σε τουλάχιστον 20 δημόσια σχολεία ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για τον ρόλο του πιο δημοφιλούς σπορ στην καθημερινότητα των παιδιών