Με το χάλκινο μετάλλιο της Αναστασίας Καρασπήλιου κύλησε η πρώτη ημέρα του ολλανδικού Όπεν ταεκβοντό, κατηγορίας G1, που φιλοξενείται στο Αϊντχόφεν. Η αθλήτρια της Αστραπής Πατρών, σημείωσε τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες της κατηγορίας των -49 κιλών, που την έφεραν στην τρίτη θέση της κατάταξης μαζί με την Κροάτισα Πάολα Στράστσεκ. Η Καρασπήλιου νίκησε κατά σειρά 9-7 την Γκέμα Παζ Θαπέλα (Ισπανία), 7-0 την Χούσκελ (Γερμανία) και 3-0 την Πάλι (Αυστρία), όμως στα ημιτελικά έχασε 6-5 στον «χρυσό πόντο» από την Γερμανίδα Γκέλερ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
H Φιορεντίνα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Πάρμα, από την οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 για τη 17η αγωνιστική της Serie A, επιστρέφοντας στις ήττες μετά την ευρεία νίκη επί της Ουντινέζε.
LIVE: Λίβερπουλ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Γουλβς για τη 18η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.