Σπάνια περίπτωση διδύμων από διαφορετικό πατέρα
Μία εξαιρετικά σπάνια περίπτωση διδύμων που γεννήθηκαν από διαφορετικούς πατέρες αποκάλυψαν οι υγειονομικές αρχές του Βιετνάμ μετά την εξέταση DNA που έγινε στα δίδυμα σε εργαστήριο του Ανόι, κατόπιν αιτήματος των γονέων, η ταυτότητα των οποίων δεν έγινε γνωστή. Τα ζεύγη διδύμων που έχει διαπιστωθεί πως έχουν γεννηθεί από διαφορετικούς πατέρας εκτιμάται πως είναι περίπου δέκα παγκοσμίως.
Μία εξαιρετικά σπάνια περίπτωση διδύμων που γεννήθηκαν από διαφορετικούς πατέρες αποκάλυψαν οι υγειονομικές αρχές του Βιετνάμ μετά την εξέταση DNA που έγινε στα δίδυμα σε εργαστήριο του Ανόι, κατόπιν αιτήματος των γονέων, η ταυτότητα των οποίων δεν έγινε γνωστή.
«Το κέντρο γενετικών αναλύσεων πραγματοποίησε εξετάσεις και ανακάλυψε ότι τα δίδυμα έχουν δύο πατέρες» δήλωσε ο Λε Ντινχ Λουόνγκ, πρόεδρος της Εταιρίας Γενετικής του Βιετνάμ που λειτουργεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας.
Ο ίδιος υπογράμμισε τη σπανιότητα του φαινομένου αυτού που απαντάται όταν δύο ωάρια της μητέρας γονιμοποιούνται από δύο διαφορετικούς άνδρες κατά τη διάρκεια σεξουαλικών επαφών που γίνονται την ίδια περίοδο ωορρηξίας.
Τα ζεύγη διδύμων που έχει διαπιστωθεί πως έχουν γεννηθεί από διαφορετικούς πατέρες εκτιμάται πως είναι περίπου δέκα παγκοσμίως.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Tuoi Tre, όλα άρχισαν όταν ο σύζυγος ζήτησε να γίνει τεστ πατρότητας στα δίδυμα, θέλοντας να διαπιστώσει αν πράγματι είναι ο βιολογικός τους πατέρας, καθώς το ένα παιδάκι δεν έμοιαζε καθόλου στα μέλη της οικογένειας.
Τα τεστ έδειξαν ότι ο σύζυγος είναι ο πατέρας του ενός βρέφους και ότι η γυναίκα του είναι η βιολογική μητέρα των δύο παιδιών που σήμερα είναι δύο ετών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν 1-2: Άλμα πρόκρισης για τους Βαυαρούς (vids)
- Σπόρτινγκ-‘Αρσεναλ 0-1: Χρυσή αλλαγή ο Χάβερτς για τους κανονιέρηδες, «χτύπησε» στο 90+1’
- Γαλλία: Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100 ευρώ επειδή ο γάτος της έκοβε βόλτες την αυλή του γείτονα
- Σεισμός τώρα στη Ναύπακτο
- Αταμάν: «Αν κάνουμε το 2/2 θα είμαστε στα πλέι οφ»
- Αγορά εργασίας: Σε δύσκολη θέση όσοι χάνουν την εργασία τους λόγω της τεχνητής νοημοσύνης
- Μπαρτζώκας: «Τρομερό παιχνίδι από Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442