Αναβλήθηκαν οι απολογίες των ΠΑΕ λόγω απεργίας των δικηγόρων
Οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Παναιτωλικός είχαν κληθεί να απολογηθούν σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής, αλλά αυτό δεν συνέβη. Αιτία είναι η αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους λόγω της απεργίας που έχουν κηρύξει, οπότε δεν ήταν δυνατόν να εκδικαστούν οι υποθέσεις τους, κάτι που θα συμβεί σε εύθετο χρόνο.
Οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Παναιτωλικός είχαν κληθεί να απολογηθούν σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής, αλλά αυτό δεν συνέβη.
Αιτία είναι η αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους λόγω της απεργίας που έχουν κηρύξει, οπότε δεν ήταν δυνατόν να εκδικαστούν οι υποθέσεις τους, κάτι που θα συμβεί σε εύθετο χρόνο.
«Ανακοινώνεται ότι αναβάλλονται οι προγραμματισθείσες για σήμερα εκδικάσεις των υποθέσεων που αφορούν στην 17η αγωνιστική της Super League λόγω της αποχής των δικηγόρων» ήταν η ανακοίνωση της Λίγκας.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.