Η πρώτη φωτογραφία του Όντομ μετά την «περιπέτεια» του
Την πρώτη φωτογραφία του Λαμάρ Όντομ μετά την περιπέτεια της υγείας του, όπου νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών που σχεδόν του στέρησε τη ζωή, ανήρτησε στο instagram ο γιος τους Λαμάρ Όντομ Τζ.
Την πρώτη φωτογραφία του Λαμάρ Όντομ μετά την περιπέτεια της υγείας του, όπου νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών που σχεδόν του στέρησε τη ζωή, ανήρτησε στο instagram ο γιος τους Λαμάρ Όντομ Τζ.
Στη φωτογραφία όπου φαίνεται Όντομ και τα δύο παιδιά που έχει από τον πρώτο γάμο του, ο πρώην παίκτης των Λέικερς -και όχι μόνο- φαίνεται να είναι καλύτερα, πράγμα όμως που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν ισχύει.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν φόβοι πως έχει υποστεί σημαντική εγκεφαλική βλάβη. Βέβαια εδώ και λίγες εβδομάδες έχει καταφέρει και περπατάει μόνος του χωρίς βοήθεια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Σομποσλάι απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ
- Το γκολ της χρονιάς: Αμυντικός σκόραρε με ραμπόνα εκτός περιοχής (vid)
- Κατάρρευση του αφηγήματος για UEFA και Λανουά και η διαρροή ορισμών
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η τέχνη να ξέρεις πότε πρέπει να φύγεις
- Έγραψε ιστορία ο Ιγκόρ Τιάγκο – Φανταστική επίδοση από τον Βραζιλιάνο στράικερ της Μπρέντφορντ
- Η Ρεάλ, η δικαίωση του Τσάμπι Αλόνσο και η Λίβερπουλ
- Χαμός στην Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής φώναξε «βόμβα» μέσα σε αεροπλάνο και συνελήφθη (vid)
- Ο Μαρτσίνιακ, ο τραυματισμός του, το μουντιάλ και η Σαουδική Αραβία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442