Αλλαγές στα πρόστιμα για πολλαπλές φορολογικές παραβάσεις
Aλλαγές στο ύψος των προστίμων που επιβάλλονται από την εφορία στις περιπτώσεις πολλαπλών φορολογικών παραβάσεων επέρχονται με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία υπεγράφη στις 24 Δεκεμβρίου.
Aλλαγές στο ύψος των προστίμων που επιβάλλονται από την εφορία στις περιπτώσεις πολλαπλών φορολογικών παραβάσεων επέρχονται με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία υπεγράφη στις 24 Δεκεμβρίου.
Ειδικότερα, εάν οι φορολογούμενοι υποπίπτουν εκτός από την παράβαση της μη έκδοσης φορολογικών στοιχείων ή της άσκησης επαγγέλματος χωρίς την υποβολή σχετικής δήλωσης στην εφορία και στην παράβαση της υποβολής ανακριβούς δήλωσης ή της μη υποβολής δήλωσης ΦΠΑ, τότε τα πρόστιμα για τις πρώτες περιπτώσεις αφαιρούνται από το πρόστιμο για τη μη υποβολή ή την υποβολή ανακριβών δηλώσεων και μειώνονται ως προς το τελικό ύψος τους.
Παράλληλα, με την ΠΝΠ προβλέπεται ότι για τις περιπτώσεις στις οποίες το φύλλο ελέγχου εκδόθηκε έως και την 1η Φεβρουαρίου 2016, η δυνατότητα επιβολής μέτρων για τη διασφάλιση του Δημοσίου (π.χ. δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών) για παραβάσεις σχετικές με την έκδοση πλαστών φορολογικών στοιχείων, νόθευσης στοιχείων, έκδοσης εικονικών φορολογικών στοιχείων καθώς και αποδοχής αυτών, γίνεται με τα προηγούμενα όρια φοροδιαφυγής, που θεωρούνται πιο «χαλαρά».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας