Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στα γραφεία της ΕΠΟ. Χωρίς κάποιο ντέρμπι τα ζευγάρια που προέκυψαν. Τα Χανιά θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, ενώ με ΠΑΣ Γιάννινα κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός. Τον Λεβαδειακό θα βρει στον δρόμο της η ΑΕΚ, το εμπόδιο της Κολλονής θα κληθεί να προσπεράσει ο ΠΑΟΚ. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 5,6 και 7 Ιανουαρίου, ενώ οι ρεβάνς στις 12, 13 και 14 του ίδιου μήνα.
Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στα γραφεία της ΕΠΟ. Χωρίς κάποιο ντέρμπι τα ζευγάρια που προέκυψαν.
Τα Χανιά θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, ενώ με ΠΑΣ Γιάννινα κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός. Τον Λεβαδειακό θα βρει στον δρόμο της η ΑΕΚ, το εμπόδιο της Κολλονής θα κληθεί να προσπεράσει ο ΠΑΟΚ.
Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 5,6 και 7 Ιανουαρίου, ενώ οι ρεβάνς στις 12, 13 και 14 του ίδιου μήνα.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.