Έσπασε όλα τα ρεκόρ εισπράξεων το Star Wars στην πρεμιέρα
Έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ η ταινία Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει κατά την πρώτη ημέρα προβολής της. Οι εισπράξεις από εισιτήρια σε ΗΠΑ και Καναδά έφτασαν τα 57 εκατ. δολάρια στην πρεμιέρα, το βράδυ της Πέμπτης, ενώ στο πρώτο διήμερο έφτασαν τα 130 εκατ. δολάρια.
Έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ η ταινία Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει κατά την πρώτη ημέρα προβολής της. Οι εισπράξεις από εισιτήρια σε ΗΠΑ και Καναδά έφτασαν τα 57 εκατ. δολάρια στην πρεμιέρα, το βράδυ της Πέμπτης, ενώ στο πρώτο διήμερο έφτασαν τα 130 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με την εταιρεία Walt Disney.
Η ταινία του Τζ.Τζ.Αμπραμς ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ εισπράξεων σε πρεμιέρα, που το κατείχε η τελευταία ταινία του Χάρι Πότερ από το 2011 με 43,5 εκατ. δολάρια.
Το νέο Star Wars είναιτο πρώτο εδώ και μια δεκαετία και το έβδομο φιλμ της σειράς που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας. Η Disney αγόρασε τα Star Wars από τη Lucasfilm για 4 δισ. δολάρια το 2012.
Η ταινία Η Δύναμη Ξυπνάει έκανε πρεμιέρα σε 12 διεθνείς αγορές την Τετάρτη και επεκτάθηκε σε άλλες 32 την Πέμπτη. Οι διεθνείς εισπράξεις έφτασαν τα 72,2 εκατ. δολάρια International την Πέμπτη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας