
Ξανά στη σκηνή του Bataclan ντυμένοι στα λευκά οι Eagles of Death Metal
Στη σκηνή του Bataclan ανέβηκαν ξανά μετά την πολύνεκρη επίθεση της 13ης Νοεμβρίου οι Eagles of Death Metal, που άνοιξαν τη συναυλία των U2. Ντυμένα στα λευκά, τα μέλη του συγκροτήματος έπαιξαν μια παραλλαγή του τραγουδιού της Πάτι Σμιθ «People Have the Power» και αμέσως μετά το δικό τους τραγούδι, «I Love You All the Time». «Να σας συστήσω κάποια άτομα των οποίων οι ζωές θα είναι πάντα κομμάτι του Παρισιού» είπε ο Μπόνο των U2 ανεβαίνοντας στη σκηνή.
Στη σκηνή του Bataclan ανέβηκαν ξανά μετά την πολύνεκρη επίθεση της 13ης Νοεμβρίου οι Eagles of Death Metal, που άνοιξαν τη συναυλία των U2 το βράδυ της Δευτέρας.
Ντυμένα στα λευκά, τα μέλη του συγκροτήματος από την Καλιφόρνια έπαιξαν μια παραλλαγή του τραγουδιού της Πάτι Σμιθ «People Have the Power» και αμέσως μετά το δικό τους τραγούδι, «I Love You All the Time».
Ο Μπόνο των U2, είπε ανεβαίνοντας στη σκηνή: «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το να σας συστήσω σε κάποια άτομα των οποίων οι ζωές θα είναι πάντα κομμάτι του Παρισιού. Αυτοί είναι τα αδέρφια μας, και η σκηνή τους κλάπηκε πριν από τρεις βδομάδες».
Οι συναυλίες των U2 στην Ευρώπη διακόπηκαν μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι που κόστισαν τη ζωή σε 130 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία σκοτώθηκαν από τζιχαντιστές στο συναυλιακό χώρο Bataclan, την ώρα που οι Eagles of Death Metal έδιναν τη συναυλία τους.
Μερικά άτομα στο ακροατήριο είχαν τυλιχτεί με γαλλικές σημαίες, ενώ τα μέτρα ασφάλειας ήταν αυξημένα, καθώς η Γαλλία παραμένει σε κατάσταση επιφυλακής.
Ένα ελικόπτερο περιπολούσε πάνω από το χώρο επί δύο ώρες πριν τη συναυλία, ενώ στους θεατές ζητήθηκε να μπουν στο κτίριο – χωρητικότητας 20.000 ατόμων – από την πίσω πόρτα. Δεν αναφέρθηκε κανένα επεισόδιο.
Ο συνιδρυτής και μουσικός των Eagles of Death Metal, Τζος Χόμ, που σπάνια συνοδεύει το συγκρότημα στις συναυλίες του και δεν είχε πάει στο Bataclan, είπε ότι το συγκρότημα ήθελε να είναι το πρώτο που θα παίξει εκεί όταν ξανάνοιγε ο χώρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442