Τζάμπολ σε Πυλαία, Αμαλλιάδα, Καβάλα, Λαύριο και ΟΑΚΑ
Το τζάμπολ της 6ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών βρίσκει 2 ομάδες αήττητες, αλλά και 6 ομάδες να έχουν βάλει μόλις ένα ροζ φύλλο στη συλλογή τους. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν στόχο το 6-0, με την Ένωση να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών το Σάββατο (14/11, 19:00) στο ντεμπούτο του Δημήτρη Μαυροειδή με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στην Τρίπολη, όπου τη Δευτέρα (16/11, 19:00) αντιμετωπίζει τον Αρκαδικό.
Το τζάμπολ της 6ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών βρίσκει 2 ομάδες αήττητες, αλλά και 6 ομάδες να έχουν βάλει μόλις ένα ροζ φύλλο στη συλλογή τους. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν στόχο το 6-0, με την Ένωση να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών το Σάββατο (14/11, 19:00) στο ντεμπούτο του Δημήτρη Μαυροειδή με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στην Τρίπολη, όπου τη Δευτέρα (16/11, 19:00) αντιμετωπίζει τον Αρκαδικό.
Το Σάββατο (14/11) στις 17:00, ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώριο για άλλες βαθμολογικές απώλειες, όταν υποδέχεται τον Κολοσσό, στη Θεσσαλονίκη. Με τον Σχορτσανίτη να ενισχύει πλέον τη φροντ λάιν του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα διεκδικήσει τη 2η νίκη του απέναντι στους Ροδίτες που έχουν ξεκινήσει θετικά, έχοντας θετικό πρόσημο, 3 νίκες – 2 ήττες.
Η ήττα με -69 πόντους στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό… ήταν οδυνηρή για το Λαύριο την περασμένη Κυριακή και αύριο στις 17:00 στην έδρα του αναζητά τη δεύτερη νίκη του, όπως και ο αντίπαλός του, Ρέθυμνο.
Τέλος, η Καβάλα υποδέχεται την Κηφισιά, επίσης το Σάββατο στις 17:00, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ενισχυθεί με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη (στη θέση του Μαυροειδή που υπέγραψε στην ΑΕΚ) και με τον 24χρονο Αμερικανό φόργουορντ Ρόσκο Σμιθ. Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα θέλει εύλογα να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα για να διπλασιάσει τα ροζ φύλλα αγώνα, στο φετινό πρωτάθλημα.
Την Κυριακή (15/11, 17:00) αγωνίζεται ο Ολυμπιακός που από την Κωνσταντινούπολη θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία στα Τρίκαλα, για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να νίκησε στην παράταση την Αναντολού Εφές των Ιβκοβιτς, Ντάνστον, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του Πάτρικ Γιανγκ επισκίασε το «διπλό» στην Πόλη, που ήταν η 4η νίκη σε 5 αγωνιστικές για τους «ερυθρόλευκους» στη Euroleague φέτος.
Ο Γιανγκ που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν με ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο θα επιστρέψει στην Αθήνα, αντίθετα με την υπόλοιπη αποστολή που θα αναχωρήσει σήμερα από την Πόλη για Θεσσαλονίκη.
Στον αντίποδα, η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη, με 2 νίκες σε 5 αγωνιστικές αντιμετωπίζει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ως μία ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας και φιναλίστ της Euroleague.
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας