Κορυφαίος και πάλι ο Αντετοκούνμπο, αλλά δεν απέτρεψε την ήττα των Μπακς
«Έλαμψε» πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσθεσε ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο ενεργητικό του, αλλά δεν μπόρεσε ν' αποτρέψει μόνος του την ήττα των Μπακς. Το Μιλγουόκι ηττήθηκε στο Τορόντο από τους Ράπτορς με 106-87 και ο Ελληνας φόργουορντ ήταν ξανά ο κορυφαίος με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα σε 32:41 λεπτά συμμετοχής.
«Έλαμψε» πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσθεσε ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο ενεργητικό του, αλλά δεν μπόρεσε ν’ αποτρέψει μόνος του την ήττα των Μπακς. Το Μιλγουόκι ηττήθηκε στο Τορόντο από τους Ράπτορς με 106-87 και ο Ελληνας φόργουορντ ήταν ξανά ο κορυφαίος με 20 πόντους (3/3 βολές, 9/11 δίποντα, 1/1 τρίποντο), 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα σε 32:41 λεπτά συμμετοχής.
Ο Ντουέιν Κέισι έγινε ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία των Ράπτορς συμπληρώνοντας 157 νίκες.
Στο Μαϊάμι, οι Ρόκετς έμειναν πάλι μακριά από τη νίκη, καθώς έχασαν από τους Χιτ με 109-89, ενώ Νίκολα Μίροτιτς και Πάου Γκασόλ είχαν από 16 πόντους και οι Μπουλς επιβλήθηκαν 92-87 του Ορλάντο, που ακόμη ψάχνει την πρώτη του νίκη.
Η Θάντερ νίκησε εύκολα με 117-93 τους Νάγκετς, ενώ οι Λέικερς έμειναν πάλι χωρίς νίκη, καθώς ηττήθηκαν από τους Μάβερικς στο Λος Αντζελες με 102-94.
Συνοπτικά σε παιχνίδια για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!