Πρώτη ήττα της Γιουνάιτεντ, «3αρα» η Σαουθάμπτον
«Ψυχρολουσία» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε, μολονότι προηγήθηκε, στην Ουαλία από τη Σουόνσι με 2-1, για την 4η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ προηγήθηκε στο 48ο λεπτό με τον Μάτα, αλλά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στη συνέχεια και μέσα σε πέντε λεπτά έφθασαν στην ανατροπή του σκορ και στη μεγάλη νίκη με τα γκολ των Αγιού (61') και Γκομίς (66'). Στον άλλο αγώνα της ημέρας, μόλις λίγες ημέρες μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της στα προκριματικά του Europa League από τη Μίντιλαντ, η Σαουθάμπτον ξεπέρασε το «σοκ» και επέστρεψε στις νίκες.
«Ψυχρολουσία» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε, μολονότι προηγήθηκε, στην Ουαλία από τη Σουόνσι με 2-1, για την 4η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ προηγήθηκε στο 48ο λεπτό με τον Μάτα, αλλά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στη συνέχεια και μέσα σε πέντε λεπτά έφθασαν στην ανατροπή του σκορ και στη μεγάλη νίκη με τα γκολ των Αγιού (61′) και Γκομίς (66′).
Στον άλλο αγώνα της ημέρας, μόλις λίγες ημέρες μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της στα προκριματικά του Europa League από τη Μίντιλαντ, η Σαουθάμπτον ξεπέρασε το «σοκ» και επέστρεψε στις νίκες.
Οι «μαύρες γάτες» που σύντομα αναμένεται να αποδεσμεύσουν (με πώληση ή δανεισμό) τον Χάρη Μαυρία επιβλήθηκαν με 3-0 απέναντι στη Νόριτς, χάρη στα γκολ των Πελέ 45’ και Τάντιτς (64’, 68’).
Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι από το 31’ είχαν μείνει με 10 παίκτες λόγω της 2ηης κίτρινης που αντίκρισε ο Γουάιτακερ μέσα σε τρία λεπτά (στο 28’ η πρώτη)!
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Premier League:
Νιούκαστλ-Αρσεναλ 0-1
(52΄ αυτ. Κολοτσίνι)
Μπόρνμουθ-Λέστερ 1-1
(24΄ Γουίλσον – 26΄ πεν. Βάρντι)
Αστον Βίλα-Σάντερλαντ 2-2
(11΄ πεν., 41΄ Σινκλέρ – 8΄ Εμβιλά, 52΄ Λενς)
Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας 1-2
(79΄ Φαλκάο – 65΄ Σακό, 81΄ Γουόρντ)
Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ 0-3
(3΄ Λανζίνι, 29΄ Νόμπλε, 90΄ Σακό)
Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ 2-0
(47΄ Στέρλινγκ, 56΄ Φερναντίνιο)
Στόουκ Σίτι-Γουέστ Μπρομ 0-1
(45΄ Ροντόν)
Τότεναμ-Εβερτον 0-0
Σουθάμπτον-Νόριτς 3-0
(45′ Πελέ, 65′, 68′ Τάντιτς)
Σουόνσι-Μάντσεστερ Γ. 2-1
(61′ Αγιού, 65′ Γκομίς-48′ Μάτα)
Η βαθμολογία (σε 4αγ.)
Μάντσεστερ Σ. 12
Κρίσταλ Πάλας 9
Λέστερ 8
Σουόνσι 8
Μάντσεστερ Γ. 7
Λίβερπουλ 7
Αρσεναλ 7
Γουέστ Χαμ 6
Έβερτον 5
Σαουθάμπτον 5
Νόριτς 4
Τσέλσι 4
Μπόρνμουθ 4
Γουέστ Μπρομ 4
Αστον Βίλα 4
Γουότφορντ 3
Τότεναμ 3
Στόουκ Σίτι 2
Νιουκάστλ 2
Σάντερλαντ 2
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα
- ΗΠΑ: Μνήμες Μεγάλης Ύφεσης στην αγορά εργασίας – Ρεκόρ απολύσεων τον Γενάρη
- Χαμένη Άνοιξη: Η ισορροπία ανάμεσα στη συλλογική μνήμη και το προσωπικό τραύμα
- Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από σήμερα έως τις 13 Φεβρουαρίου
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442