Ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον δεύτερο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα (27/8), στη «Λεωφόρο», για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Κρούζλιακ είχε «σφυρίξει» τον αγώνα Τότεναμ–Αστέρας Τρίπολης 5-1, στις 23 Οκτωβρίου του 2014. Φέτος, «σφύριξε» το ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, Αγιαξ–Ραπίντ Βιέννης 2-3. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Τόμας Σολομάνι και Τόμας Μόκος.
LIVE: Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την αναμέτρηση Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου για τη 13η αγωνιστική της Bundesliga. Τηλεοπτικά από Novasports 3.
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΟΦΗ (17:00, Cosmote Sport 1) στο Καραϊσκάκη για την 13η αγωνιστική της Super League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την ενδεκάδα για το ματς με τους Κρητικούς.
Η Καλαμάτα επικράτησε με σκορ 3-1 του Ολυμπιακού Β’ για τη 13η αγωνιστική της Super League 2 και συνεχίζει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος
Η Βίρτους κέρδισε την Ντουμπάι στη Μπολόνια (79-78), με τον Λούκα Βιλντόζα να κάνει καθοριστικό κλέψιμο πάνω στον Φιλίπ Πετρούσεφ στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων.