Ο Ρενάτο Γκατούζο, γνωστός και από το πέρασμά του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ, είναι πολύ πιθανό να καθίσει στον πάγκο της Πίζα, ομάδα γ΄ κατηγορίας στην Ιταλία. Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του συλόγου της Τοσκάνης, Φαμπρίτσιο Λουκέζι, που χθες αγόρασε το 80% του μετοχικού κεφαλαίου της, έχει σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», ως προτεραιότητα την έλευση του Ρενάτο Γκατούζο στον πάγκο της. Ο Λουκέζι, πρώην παράγοντας της Φιορεντίνα και της Ρόμα, επιστρέφει στην Πίζα δέκα οκτώ μήνες μετά την παραίτησή του, από την θέση του γενικού διευθυντή, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα της Τοσκάνης στην Serie B.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.