Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Ατρόμητος από τη Λαμία, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι. Ο Ναπολεόνι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 14΄, αλλά η Λαμία ανέτρεψε το σκορ και πήρε τη νίκη με γκολ των Αντωνίου (40΄) και Τσαμούρη (70΄). Ντεμπούτο με την ομάδα του Περιστερίου πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς, Μίλος Στοϊτσεφ.
Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Ατρόμητος από τη Λαμία, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι.
Ο Ναπολεόνι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 14΄, αλλά η Λαμία ανέτρεψε το σκορ και πήρε τη νίκη με γκολ των Αντωνίου (40΄) και Τσαμούρη (70΄).
Ντεμπούτο με την ομάδα του Περιστερίου πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς, Μίλος Στοϊτσεφ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Γοδόι, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Μπιτόλο, Εμπόου, Λαζαρίδης, Παπασπύρος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.