Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Σε πλειστηριασμό για έξι χρόνια έβγαλαν ολόκληρη τη Ρωσία χάκερ που «χτύπησαν» κυβερνητικό ιστότοπο. Η προσφορά αναρτήθηκε για λίγες ώρες την Πέμπτη σε ιστότοπο που έχει να κάνει με πλειστηριασμούς και καλούσε τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν έναντι 50.500.000 ρουβλιών τον έλεγχο της Ρωσίας για έξι χρόνια.
Σε πλειστηριασμό για έξι χρόνια έβγαλαν ολόκληρη τη Ρωσία χάκερ που «χτύπησαν» κυβερνητικό ιστότοπο.
Η προσφορά αναρτήθηκε για λίγες ώρες την Πέμπτη σε ιστότοπο που έχει να κάνει με πλειστηριασμούς και καλούσε τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν έναντι 50.500.000 ρουβλιών τον έλεγχο της Ρωσίας για έξι χρόνια.
Η ανάρτηση κατέβηκε από τον ιστότοπο, ωστόσο πολλές ενημερωτικές ιστοσελίδες πρόλαβαν να μεταδώσουν το θέμα, έχοντας και εικόνα του εγγράφου που αναρτήθηκε.
Μια ομάδα που αυτοαποκαλείται Ural Cyber Partisans ανέλαβε την ευθύνη για την κυβερνοεπίθεση, τονίζοντας ότι το να βγάζεις σε πλειστηριασμό τη Ρωσία είναι «πιο ειλικρινές από τη διεξαγωγή εκλογών με προβλέψιμο αποτέλεσμα».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.